Werk, school en studie

Heeft u zorgen over werk, school of studie? WijZijn helpt ouders, leeringen en studenten, scholen en bedrijven.

 

Hulp bij werk en studie

We zijn er voor uiteenlopende vragen en problemen. Zoals pesten, studiekeuze, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, stress, burn-out, omgang met collega’s, werkritme, arbeidsconflicten, leerproblemen, studiefinanciering, problemen bij het vinden van passend onderwijs en meer.

Waarmee kunnen wij u helpen?


Onze professionals helpen uw problemen op te lossen. De gesprekken zijn meestal bij WijZijn op kantoor. Maar als u wilt, komen we ook bij u thuis, op school of het werk. Soms is één keer praten voldoende, soms zijn meer gesprekken nodig. We nemen de tijd om naar u te luisteren. Rustig en zonder te oordelen. Samen kijken we naar oplossingen die nuttig zijn in uw situatie. Kleine, haalbare stappen.

Gratis en zonder verwijsbriefje

Onze hulp is gratis en zonder verwijsbriefje. Het is fijn om te praten met iemand die u begrijpt. Iemand die weet hoe u uw problemen kunt aanpakken. Ook online kunt u uw vraag stellen - zelfs anoniem! WijZijn gaat zorgvuldig om met uw privacy. De gesprekken zijn vertrouwelijk. We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Stel uw vraag