Vrijwilligersvacatures

Het is erg fijn om te zien dat u iets wilt doen voor u medemens en u zich in wilt zetten als vrijwilliger. Wij zijn altijd ontzettend blij met alle hulp die we kunnen krijgen en werken graag met u samen. Heeft u zelf een ander idee wat u graag zou willen doen? Heeft u deskundigheid of ervaring die u graag wilt inzetten? Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bekijken. U kunt bij WijZijn kiezen voor allerlei soorten vrijwilligerswerk. Er is werk voor doeners én denkers.

Onze vacatures

Hieronder hebben we de huidige vacatures staan waar we naar op zoek zijn. We hopen dat er iets bij zit voor u en hopen snel wat van u te horen. Mocht ons aanbod toch niet helemaal bij u passen, kijk dan vooral verder op de site van Het servicebureau Zorg voor elkaar. Deze site is een verzamelplek van alle vacatures in uw gemeente. Mogelijk vindt u hier iets wat aansluit bij u wensen.

 

Vacatures

3 vacature(s) gevonden

 • Vrijwillige kok/ Gastvrouw in Onze Stede in Steenbergen

  Omgeving Tholen, Steenbergen

  Houdt je van gezelligheid en koken, dan ben jij degene die we zoeken! 

 • Vrijwilliger gezocht die iets voor ouderen wil betekenen in Steenbergen

  Omgeving Tholen, Steenbergen

   

  Gezelschap voor ouderen

  Voor de vrijwillige thuishulp zijn we op zoek naar vrijwilligers die circa 1 x per week op bezoek gaan bij ouderen. Deze ouderen zijn veelal alleen of hebben geen familie in de buurt wonen. Het gaat om het maken van een praatje, wandelen met of zonder rolstoel/rollator, een spelletje spelen enzovoort.

  Voor meer informatie:

  https://www.vrijwilligersinformatiepunt.nl/pagina/vacaturedetail/ADD16D3A-EE96-4640-8910-9E0F85ECF146

   

 • Maatjes gezocht

  Omgeving Tholen, Steenbergen

  Maatjes gezocht!

  MaatjesPlusProject Steenbergen brengt bijzondere mensen bij elkaar. Mensen, jong en oud, kunnen op sommige momenten in hun leven behoefte hebben aan een ‘Maatje’, soms kortdurend, soms voor langere tijd. Het gaat om mensen die (even) niet meer mee kunnen komen in onze maatschappij. Oorzaken kunnen zeer divers zijn: een (plotselinge) ziekte met (mogelijk) blijvende gevolgen, weinig sociale contacten, weinig vrijetijdsbesteding, niet weten hoe (nieuwe) contacten te maken, psychische problemen of een verstandelijke beperking. Wij zoeken vrijwilligers die bereid zijn om zich in te zetten voor deze doelgroep.

  Voor meer informatie:

  https://www.vrijwilligersinformatiepunt.nl/pagina/vacaturedetail/202F0546-3396-468E-AF77-C0F81F3ACF4B

Stel uw vraag