Nieuws

Klanten tevreden over dienstverlening

WijZijn Traverse Groep hecht veel waarde aan de mening van klanten. Daarom doen we jaarlijks een onderzoek naar de klanttevredenheid. Zo weten we hoe zij onze dienstverlening ervaren. Uit de resultaten van 2022 kunnen we opmaken dat klanten meer dan tevreden zijn over de dienstverlening. Dat is een mooi compliment voor de professionals die dagelijks in contact staan met inwoners.

Aanleiding tot contact

Aan het klanttevredenheidsonderzoek in 2022 hebben 339 respondenten meegewerkt. Bijna de helft (43%) van de klanten was al bekend bij de organisatie. Daarnaast kwamen ze vaak bij ons terecht via een verwijzing door o.a. de huisarts (19%) of iemand uit de omgeving (19%). Ook de website (9%), social media (4%) en een bezoek aan het wijkcentrum (6%) speelden een rol bij de toeleiding.

Mate van tevredenheid

Over het algemeen zijn de klanten, die hebben deelgenomen aan het onderzoek, tevreden over de dienstverlening. De waardering ligt met een 8,2 hoger dan in 2021, toen was dit 7,8. Daarnaast zien we dat de dienstverlening effect heeft op de persoonlijke beleving van welzijn. Voor het traject was het gemiddelde cijfer 5,7 en na 7,8. Klanten zijn meer dan tevreden over de geboden hulp en ondersteuning, het contact bij tussentijdse vragen en voelde zich begrepen door de medewerker.

Stel uw vraag