Nieuws

Als HRM-adviseur is geen dag hetzelfde

Binnen WijZijn Traverse Groep werken circa 200 medewerkers en 800 vrijwilligers. Ze geven met veel passie invulling aan de dienstverlening. Dankzij hun inzet kunnen we het verschil maken voor inwoners in het werkgebied. Daarom vinden we het belangrijk om in hen te investeren. Door hen goed te faciliteren en aandacht te hebben voor talentontwikkeling en ontplooiing.

De HRM-adviseurs geven hier invulling aan en zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het HRM-beleid. Een veelzijdige functie waarbij je breed ingezet wordt. Wegens verschuiving in de organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega die, samen met onze huidige HRM-adviseur Saskia Knuijt, invulling gaat geven aan het HRM-beleid. Saskia geeft in dit artikel een persoonlijke toelichting. Voel jij je aangesproken? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

“Als HRM-adviseur bij WijZijn heb je een heel diverse takenpakket waarbij je de organisatie faciliteert. Je zorgt onder andere voor de instroom van nieuwe medewerkers, vrijwilligers en stagiaires, doet onderzoek naar de tevredenheid maar bent ook betrokken bij activiteiten gericht op de vitaliteit en inzetbaarheid. Tevens word je geregeld gevraagd om mee te denken over zaken die betrekking hebben op personeel, stagiaires of vrijwilligers. Ook is er een intensieve samenwerking met de collega’s van communicatie, de beleidsadviseurs en de coaches. Onze slogan is ‘Samen krijgen we meer voor elkaar’ en dat is ook zo, zowel intern als extern.”

“Het leuke is dat je als HRM-adviseur eigenlijk overal komt en de organisatie zo heel goed leert kennen. Onze organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer waarbij we elkaar inspireren en samen komen tot nieuwe innovatieve oplossingen. Je hebt volop de gelegenheid om de functie zelfstandig in te vullen en jouw accenten te leggen. We zijn op zoek naar een collega die het leuk vindt om deze uitdaging, samen met mij, aan te gaan. Ben jij dat? Dan kom ik graag met jou in gesprek.”

Bekijk de volledige vacature

Stel uw vraag